Dedikasi khas buat Mr.s ku.. | Miss Whatever

Monday, June 20, 2011

Dedikasi khas buat Mr.s ku..

Buat tatapan Mr.S ku yg tersayang.. Cewahhh hehehe.. Post kali ni aq tujukan khas wat insan teristimewa di hati ku..Huhuhu..So kpd readers sekalian sori erk if korang meluat, menyampah, geli or whatever la ngan post aq kali ni..Ni je cara utk aq luahkan ape yg terbuku kat hati aq ni...


B...Nak tau x semalam kan syg rase betul2 dihargai n syg nampak kasih syg yg terpancar kat situ...Mungkin b tak perasan or bagi b ni cume perkara biase je..Tp tak bg syg sbb syg betul2 hargai layanan b dekat syg semalam...Jgn salah faham yer, tak bermaksud sebelum ni syg tak nampak ksh sayang b tuh cume semalam  syg rase cam lain sgt..So romantik!! Ngeee..B mesti nak tau kan nape syg ckp camni..Meyh cni syg bgtau nape...


* B ikatkan tali kasut syg...Actually syg terkejut sgt mase b tunduk n tlg betulkan tali kasut syg tuh..Terharu sgt!  


* B tak tak nak letak botol air dlm beg syg sbb tak bagi syg bawak berat2...Walaupun ni perkara kecik je tp syg sgt2 hargai dgn keprihatinan b kat syg...


* Mase kite redah hutan dlm gelap tu b sentiase dekat dgn syg..Syg rase selamat sgt time tu walaupun keadaan kat situ bahaye sgt...Perkataan "hati2" tak lekang dari mulut b time tu...


* Mase tgh mendaki tu tenaga syg da hilang then syg terduduk sbb terlalu penat...Tp time ni syg sentap sbb b ingat syg main2 pastu b gelakkan syg kan..Sampai hati , bile syg da termuntah2 baru b diam..Huhu syg tersentuh bile b lapkan mulut syg mase tu... <3 So sweet..


* Mase nak panjat batu yg besar sebelum sampai kat puncak tu syg ckp kat b yg syg takut, tak berani nak panjat..Tp b jwb " jgn takut b ade kat belakang syg"...Trus dtg keberanian dlm diri syg..Ngeeee


* Then mase nak turun dr bukit tuh tenaga syg betui2 da takde, da tak mampu lagi nak melangkah..Syg nampak b betul2 riso n b jugak tak lepas pimpin tangan syg time tu..


* Sampai je kat bawah b ade ckp kat syg "tak penah tgk syg camni"..Erkk syg pun tak paham pe maksud b..Tp syg suke bile b bisik kat syg ckp "si pendek yg romantik" Hehehe padahal die yg romantik...Tp malu2 nak ngaku kunun...


* And last skali time kasih sgt2 wlu kat mane jua kite berada b sentiase layan karenah syg yg gile bergambo...Ngeee









2 comments:

  1. terhingin nak photoshoot ana ngn mr s.. hehhe

    ReplyDelete
  2. hahahahahhaha jom2 kite photoshoot nak...

    ReplyDelete